ROOF SHELTER kopgevel beveiliging

ROOF SHELTER KOPGEVEL randbeveiligingssysteem die veiligheid en effectiever werken garandeert

Met de in eigen huis ontwikkelde en in Nederland geproduceerde randbeveiligingssystemen ROOF SHELTER is het werken op hoogte veiliger,vrijer, sneller en effectiever.

Met mijn bedrijf AH Roof Safety Systems draag ik bij aan de veiligheid van mensen die werken op hoogte en heb ik randbeveiligingssystemen ontwikkeld onder de naam ROOF SHELTER. Deze randbeveiligingssystemen zijn geschikt voor alle soorten hellende daken, zoals dakpannen, golfplaten en sandwichpanelen.

Eenvoudig en snel te monteren en te demonteren en bovendien makkelijk te vervoeren, dankzij de logistic-box.
De randbeveiligingssystemen van ROOF SHELTER voldoen aan de strenge veiligheidseisen volgens de Europese norm EN 13374 en is tevens gecertificeerd door TUV.

ROOF SHELTER is qua materiaal volledig uit aluminium vervaardigd. Het systeem weegt 6 kg per meter en is transportvriendelijk. Onbeperkt doorbouwen gaat eenvoudig en snel met de hekwerken in secties van 2 en 3 meter.

 

Eenvoudige montage Roof Shelter

De montage van het systeem is heel eenvoudig. Je plaatst de nokhaak aan een hekwerk en die hang je over de nok van het dak. Aan de binnenkant van je werkgebied plaats je de verstelbare bevestigingsbeugel aan een degelijke ondergrond. Daarna trek je het hekwerk achterover en borg je deze met de borgpen. Hierna hang je de kantplank aan de onderbalk aan de binnenzijde van je werkgebied. Hierna kun je het volgende hekwerk eraan koppelen en zo kan je het systeem uitbouwen tot de lengte die je nodig hebt om veilig te kunnen werken.

 

De Roof Shelter voldoet aan de strenge veiligheidseisen volgens de Europese norm EN 13374 en is tevens gecertificeerd door TUV.    

 

roofshelter
WIJ LEVEREN VOOR ALLE DAKEN HET PASSENDE VEILIGHEIDSSYSTEEM! ROOFSHELTER, ROOFSHELTER FLAT ROOF, RSS HELLEND, PLAT OF OPWAAI SYSTEMEN EN VEILIGHEIDSMATERIALEN

Zorg ervoor dat u en uw mensen veilig kunnen werken. Koop ons eigen AHRSS systeem ROOF SHELTER voor platte daken of voor de kopgevel. Koop een van de systemen van RSS voor hellende daken, platte daken of als opwaaibeveiliging.

Bel ons op 06 28458646 of maak een afspraak.